Пасуљ очистити, опрати и ставиту чинију са водом да преноћи. Сутрадан ставите пасуљ да се кува тј. да проври и прву воду баците. Долијте воду у пасуљ, додајте сво поврће, осим белог лука и кувајте 2 сата или док се пасуљ не скува. Процедите од воде и изблендирајте. Додајте ситно сецкани бели лук, со, бибер, зачине, туцану паприку, сенф и добро промешајте. Ставите на ватру и мешајући, кувајте пар минута. Пријатно!
Састојци
- 200 г пасуља
- 1 већа шаргарепа
- 1 пашканат
- 1 мања главица целера
- 1 главица црног лука
- 2-3 чена белог лука
- 1 кашичица сенфа
- 1 кашичица љуте туцане парике
- по укусу со, бибер и зачини
Пасуљ очистити, опрати и ставиту чинију са водом да преноћи. Сутрадан ставите пасуљ да се кува тј. да проври и прву воду баците. Долијте воду у пасуљ, додајте сво поврће, осим белог лука и кувајте 2 сата или док се пасуљ не скува. Процедите од воде и изблендирајте. Додајте ситно сецкани бели лук, со, бибер, зачине, туцану паприку, сенф и добро промешајте. Ставите на ватру и мешајући, кувајте пар минута. Пријатно!