ЖУТО-ЗЕЛЕНИ ПАСУЉ

Žuto-zeleni pasulj je poznat i pod nazivom slavonac ili sumporaš. Neutralan ukus pasulja omogućava niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima, a dostupnost tokom cele godine njegovu široku primenu pri kuvanju. Preporučuje se da se pri pripremanju obroka dodaju prirodni začini u vidu kima, peršuna, nane, belog luka, đumbira, lorbera, karija.

Цлеар
СКУ: 001 Цатегорy:

Жуто-зелени пасуљ је познат и под називом славонац или сумпораш. Неутралан укус пасуља омогућава низ комбинација с различитим намирницама и зачинима, а доступност током целе године његову широку примену при кувању. Препоручује се да се при припремању оброка додају природни зачини у виду кима, першуна, нане, белог лука, ђумбира, лорбера, карија.

Овај пасуљ има изузетно калоричну вредност, као и друге неопходне биолошке материје и протеине, угљене хидрате, масти, есенцијалне аминокиселине, лецитин, калијум, калцијум, фосфор, гвожђе. Од витамина садржи Б1, Б2, Е, ПП.  Због добре комбинације влакана и фолне киселине, пасуљ је добар чувар од можданог удара, болести srcа и дебелог црева.

Wеигхт Н/А
Дименсионс 10 × 5 × 7 cm
Pakovanje

0.5 kg, 1kg