pasulj-pasteta

PAŠTETA OD PASULJA

Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina. I to je to!

Sastojci

  • 200gr kuvanog žuto-zelenog pasulja
  • Voda u kojoj se kuvao pasulj (po potrebi)
  • 3 kašike ulja po izboru
  • 1 čen belog luka
  • So po ukusu
  • Biber
  • Tucana ljuta paprika

Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina. I to je to!

Laka i brza užina za svaki dan!

Ukoliko nemate kuvani pasulj, svakako možete koristiti i onaj iz konzerve. Poželjno je imati kuvani pasulj u frižideru jer ga možete koristiti za razna jela, i tako uštedeti vreme. Kuvani pasulj može da stoji u frižideru oko nedelju dana. Ali bolje koristiti što svežiji, a mi Vam preporučujemo naš, sveži pasulj, sa kojim će ova pašteta biti najsvežija i ukusnija!