Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina. I to je to!
Sastojci
- 200gr kuvanog žuto-zelenog pasulja
- Voda u kojoj se kuvao pasulj (po potrebi)
- 3 kašike ulja po izboru
- 1 čen belog luka
- So po ukusu
- Biber
- Tucana ljuta paprika
Sve navede sastojke staviti u dublju posudu, osim vode u kojoj je kuvan pasulj, i miksati štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije željena gustina. I to je to!
Laka i brza užina za svaki dan!
Ukoliko nemate kuvani pasulj, svakako možete koristiti i onaj iz konzerve. Poželjno je imati kuvani pasulj u frižideru jer ga možete koristiti za razna jela, i tako uštedeti vreme. Kuvani pasulj može da stoji u frižideru oko nedelju dana. Ali bolje koristiti što svežiji, a mi Vam preporučujemo naš, sveži pasulj, sa kojim će ova pašteta biti najsvežija i ukusnija!