image
GAZDINSTVO DENIĆ

OTKRIJTE NAŠU PRIČU

image

Mi smo porodica Denić iz Tovariševa kod Bačke Palanke i bavimo se proizvodnjom različitih kultura još od 70-ih godina prošlog veka. Osim za sopstvene potrebe, snabdevali smo selo i nakupce različitim proizvodima poput repe, kukuruza, soje, krompira, ali i industrijskog paradajza.

Od 1977. godine, bavimo se i proizvodnjom autentičnog žuto-zelenog pasulja, čiju ograničenu količinu uzgajamo svake sezone, bez teških otrova i pesticida. Na taj način, obezbeđujemo najbolji kvalitet sorte kako bi priprema i konzumacija zdravih obroka bila sa uživanjem!

NAČIN PROIZVODNJE

UZGAJANO S LJUBAVLJU

image

Kvalitet proizvoda garantujemo dugogodišnjom proizvodnjom sorti pasulja koje i sami konzumiramo i delimo sa porodicom i prijateljima.

REKLI SU O NAMA

ISKUSTVO NAŠIH KUPACA

image
Denići nas već duže vreme snabdevaju sa ukusnim proizvodima iz njihove ponude, a njihova višedecenijska posvećenost poslu je i najveća garancija uspešne saradnje!

MILADIN PETRONIJEVIĆ

BEOGRAD
Na Vidikovačkoj pijaci sam pre 3 meseca prvi put otkrila proizvode gazdinstva Denić i od tada redovno dolazim kod njih po pasulj i sok od paradajza, a deca obožavaju i sok od kajsija!

SONJA ATANASKOVIĆ

BEOGRAD
Jako mi je važno da znam da je kvalitet namirnica od kojih spremam obroke za svoju porodicu najvišeg kvaliteta i bez štetnih toksina, kakvi su upravo i proizvodi gazdinstva Denić!

MARIJA IVANIĆ

BEOGRAD
POSVEĆENOST KUPCIMA

ISKORISTITE DODATNE POGODNOSTI

image

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Putem naše internet prodavnice, na brz i jednostavan način poručite vaše omiljene proizvode, a mi ćemo ih dostaviti na vašu adresu u najkraćem roku!

RECEPTI I INSPIRACIJE ZA JELA

Sastavili smo najukusnije recepte za pripremu jela od proizvoda koje nudima, kako bismo vam olakšali izbor za dnevnu ili nedeljnu pripremu obroka!

ORGANIZUJTE SPECIJALNU DOSTAVU

Ukoliko želite da poručite veću količinu naših proizvoda za potrebe vaše porodice ili ugostiteljskog objekta, kontaktirajte nas radi ugovaranja specijalnih zahteva!